blog.prodavalnik.com
Новини

Продавалник търси своите герои! – Правила и условия за участие

09.08.2013, 12:01 | Публикувано от Продавалник

Capture

1. Организатор на Конкурса

1.1. Конкурсът „Продавалник търси своите герои“, наричан по-долу Промоцията, се организира и провежда от „Алегрогруп България ЕООД“ с адрес на София 1000, ул.“Ангел Кънчев“ №1, ет.3 , наричан по-долу Организатор.

1.2. С участието си в Промоцията съобразно т. 3 и т. 4 се счита, че всеки участник се е запознал и съгласил с правилата 2

2. Участие в промоцията.
През изминалите години Продавалник се превърна в нещо повече от сайт – смеем да твърдим, че вече сме най-голямото семейство в България! Всички вие – над 750 000 регистрирани потребители, правите сайта това, което е в момента!
Ето защо се радваме да ви съобщим, че самите ВИЕ ще сте лицето на следващата рекламна кампания на Продавалник!
Организираме конкурс за кастинг за лица на Продавалник под надслов „Продавалник търси своите герои“!

– Припознай образа си сред предложените шест варианта, публикувай своя снимка + кратка информация и вече участваш в кастинга!

– Събирай гласове от останалите потребители и твоите приятели!

– Накрая – първите 5 от всяка категория ще бъдат поканени на финалния кастинг пред жури, което ще определи шестимата големи победители, които ще участват в следващата рекламна кампания на Продавалник!

2.1. Стартът на Промоцията е на 09.08.2013 година и продължава до 23:59 часа на 28.08.2013 година.

2.2 Печелившите в Промоцията ще бъдат обявени на 29.08.2013 година на стената на фен страницата на Организатора във Фейсбук : http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Prodavalnikcom/155899384441116 и в специалната тема във форума на сайта Продавалник.
Печелившите участници ще бъдат определени спрямо броя събрани гласове от другите потребители на сайта. В деня на обявяването на победителите, Продавалник ще се свърже с победителите по email и ще очаква обратно получен email с телефон и имена за контакт на победителите. Крайният срок за връзка с Продавалник от страна на обявения победител е 31.08.2013, след това той губи правото да участва във финалния кастинг. Тогава идва ред на следващия в класирането – събрал най-много гласове от останалите потребители и т.н.

3. Право на участие

3.1. В Промоцията може да вземе участие всяко физическо лице с местоживеене в България, което има навършени 18 години

3.2. Нямат право на участие служители на Организатора и техните семейства

3.3. Участието в Промоцията не е обвързано с покупка

4. Условия за участие
За участник в Промоцията се счита потребител, който е спазил следните условия: Да е регистриран потребител на сайта. Да е попълнил формата за участие, съгласно правилата и условията. Качил е снимка и съдържание, които не нарушават точка 13 от общите правила и условия на сайта и по-конкретно точки 13.1 и 13.3.

С публикуването на своята кандидатура, участинкът приема правилата и условията за участие в Промоцията.
Снимки и кандидатури, които не отговарят на правилата на Промоцията и на сайта
е бъдат изтривани незабавно, без предупреждение от страна на модератор. При получаване на системни оплаквания от страна на потребителите към даден участник за качване на непристойно и неотговарящо на правилата на сайта съдържание, Продавалник си запазва правото да блокира достъпа на този учасник до сайта и да изтрие потребителския му профил.

4.1. С изпращането на своята кандидатура, участникът приема общите условия на играта.

5. НАГРАДИ

5.1 Голямата награда в Промоцията е участие в рекламната кампания на Продавалник – Печелившите участници ще участват в професионална фотосесия и техните образи ще се използват за целите на рекламната кампания. На печелившите ще бъде заплатен хонорар за участието в рекламната кампания пълен размер, съобразно тарифите на кастинг агенцията.
5.2. За да спечелят голямата награда, първите 5-има участници от всяка категория (събралите най-много гласове при края на играта) ще участват във финалния кастинг, където специално подбрано жури от Организатора и кастинг агенцията, ще избере победителите – по 1 от всяка категория (общо шест големи победителя).
5.3 В процеса на кастинга, служителите на Организатора могат да изискват от финалистите представяне на документ с оглед установяване на самоличността на Участника и съответно представителната власт на лицето.

5.4 С приемане на тези Условия на Промоцията участниците се съгласяват личните им данни да бъдат обработвани от Организатора, съобразно със Закона за защита на личните данни (обн. в ДВ бр. 1 от 4 Януари 2002, последно изменен с обн. в ДВ бр. 42 от 5 Юни 2009). Личните данни, предоставени от участниците, ще бъдат обработвани от Организатора за целите на: (i) провеждане на Промоцията; (ii) определяне на печеливши в Томболата; (iii) предоставяне на награда; (iv) информиране на участниците за развитието Промоцията; (v) информиране за други събития и инициативи на Prodavalnik.com

5.5 С участието в Промоцията, се счита, че участниците са се запознали и са съгласни с настоящите Условия на Промоцията.

5.6 С извършване на действието по т.4 участниците се съгласяват, че техните имена, други лични данни, снимки, образи, споделеното от тях мнение за сайта и други индивидуализиращи белези биха могли да станат публични и да бъдат използвани с рекламна цел в имиджови, визуални, аудио, видео и печатни материали от Организатора в рамките на сайта и извън него, като не се дължи заплащане от последния за това.

5.7. Oрганизаторът си запазва правото да привика на финален кастинг и кандидати, извън първата петица, в крайното класиране – по негова преценка.

5.8. Организаторът си запазва правото, по негова преценка, да одобри повече от 6 кандидати за участие в рекламната кампания

6. Отговорност

6.1. Организаторът не носи отговорност, в случай че потребителят е посочил некоректни или невалидни данни за контакт или неправилно потребителско име на своя Потребителски профил в Продавалник

7. Прекратяване на Промоцията Организаторът има неотменимото право да прекрати Промоцията по всяко време, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация. Oрганизаторът си запазва правото да привика на финалния кастинг и потребители извън първата петица в коя да е категория. Във всеки момент Организаторът си запазва правото да променя настоящите правила, но без съществено да променя първоначалните условия. Измененията влизат в сила от момента на публикуването им на http://blog.prodavalnik.com/  

8. Съдебни спорове Всеки потенциален съдебен спор между Организатора на Промоцията и участниците в същия се решава по взаимна договорка; при невъзможност за постигане на такава спорът се решава от компетентните съдилища в България.

9. Контакт с Организатора За въпроси и коментари, изпращайте тук: http://prodavalnik.com/contact/ Алегрогруп България ЕООД ул.“Ангел Кънчев“ №1, ет.3 1000 София България

Сподели:
Статии от подобни категории: Без категория

Приключена тема.