blog.prodavalnik.com
Новини

Продавалник панел за доставка – какво ново

08.05.2013, 10:24 | Публикувано от Prodavalnik

Скъпи потребители,


От 09.05.2013 пакетът Пощенска пратка се обединява с пакета Икономичен куриер. Тук ще намерите важна информация за промяната в панела за доставка в профилите ви.

brown paper packages
Пощенска пратка
Най-икономичният пакет– Пощенска пратка, вече ще се ползва с функциите на куриерска пратка. С избиране на този пакет вече ще използвате следните преимущества:

 1. Безплатната опция за преглед и тест преди плащане. Призоваваме всички купувачи да изискват от продавачите активирането на тази опция при доставка – тя е напълно безплатна и ви дава гаранция, че ще  платите единствено, ако получения артикул отговаря на вашите очаквания!
 2. Опция за плащане от получател или споделяне на цената за доставка.
 3. Разпореждане по телефон с пратката.
 4. Безплатни полиетиленови пликове за опаковка. Вече не е нужно да опаковате предварително вкъщи и да надписвате пакетите с данните на подател и получател. Достатъчно е единствено да генерирате товарителницата през модула за доставка в Продавалник, и служителите на Еконт ще се погрижат за останалото в офисите на куриера.

Използвайте пакета Пощенска пратка за всички ваши пратки от офис до офис на Еконт с тегло до 100 кг!

 

ЦЕНА ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ПРОДАВАЛНИК: 4.00 от 3,20 лв.!*
*За пакет до 1 кг., отговарящ на условията. Всеки следващ килограм до 20 кг. се заплаща по 0,32 лв.

Пратки над 20 кг се заплащат като куриерски пакет: 10.56 лв. за пакет с тегло 20 кг., всеки следващ килограм се заплаща по 0.43 лв.

Допълнителни услуги като наложен платеж се заплащат допълнително по тарифа на Еконт Експрес. Към цената на пратката се добавя и такса гориво. Такса Гориво е динамична величина и се променя всеки месец, взависимост цената на дизеловото гориво. Такса гориво се определя от куриерска фирма Еконт Експрес

 

Тази цена е след специалната отстъпка от 20 % за потребители на Продавалник и включва всички описани по-горе екстри.
В Продавалник силно препоръчваме при възможност да се възползвате от новия пакет Пощенска пратка, тъй като на изгодна цена ще можете да гарантирате вашата сигурност с опцията преглед и тест и ще се ползвате с удобството да се разпореждате с пратките си по телефона!

 

Доставка на адрес и Карго пратки
Ако желаете да изпратите пратка директно на адреса на купувача и / или куриер да вземе пратката от дома или офиса ви, възползвайте се от услугата Куриер на адрес. Тази услуга остава непроменена.
Без промяна остава и услугата Карго куриер – тя е предназначена за пратки над 100 кг.

При допълнителни въпроси може да се свържете директно с нас тук.

Сподели:
Статии от подобни категории: Без категория

65 коментара

 • Насо написа:

  не одобрявам промяната

  май 10, 2013 в 16:51
 • янчев написа:

  Още си чакам заплатата от Еконт! Дано я използват за лекарства,които няма да им подействат!

  май 10, 2013 в 18:00
 • Юлия написа:

  Эта цена сохраняется на доставку по всей стране?

  май 10, 2013 в 18:12
 • AKNELE написа:

  Напълно одобрявам отстъпката за „продавалци“, защото в ЕКОНТ вече няма доставка под 4,00лв.- имат нов ценоразпис.

  май 10, 2013 в 18:31
 • бон.бонев написа:

  бля-бля, на баба ви хвърчилото , изобщо не е новост – ползвам услугата от няколко месеца И СИ БЕШЕ СУПЕР , и сумата беше 2.35 лв , а не 3.20…..ТАКА , ЧЕ НЕ ОДОБРЯВАМ !!!!!!!!!!!!!

  май 10, 2013 в 19:06
 • Georgi написа:

  очаквам пратка от гр. Сливен моля кажете ми какво да направя за икономична такса преди да ми я пратят и да я прегледам за да видя дали праткате не е дефектна преди да заплатя наложения платеж?

  май 11, 2013 в 2:49
 • Силвия написа:

  Български пощи -1.80 това е никакви-5-6лв то никой няма да се съгласи на цена 12лв /стоката/ да плаща 6лв доставка Като станат достъпни цените пак ще им ползвам услугите

  май 11, 2013 в 5:38
 • neli написа:

  Здравейте,не можах да разбера кога имаш право на 20% отстъпка.Аз изпращам по Еконт,продавам от Продавалника и момичето,което работи на Еконт никога не ми е прадлагала тази отстъпка.Или може би нещо аз не съм разбрала.Предварително благодаря за отговора.:)

  май 11, 2013 в 5:46
 • mia написа:

  Neli, за да имате 20% отстъпка трябва да генерирате товарителницата през модула за доставка в Продавалник, тоест като приемете оферта трябва да попълните бланката в прозореца, който Ви излиза и след това в офиса ще Ви направят отстъпката.

  май 11, 2013 в 6:31
 • Йордан написа:

  И аз не съм доволен от новата по-скъпа услуга, ама никой не ни пита, май ще се насочвам към БП.

  май 12, 2013 в 7:36
 • deni написа:

  И АЗ НЕ СЪМ ДОВОЛНА!САМО СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ИЗМИСЛЯТ ЗА ДА ВДИГНАТ ЦЕНИТЕ,видяха че имат малко повече клиенти и се полакомиха,панела за попълване в продавалника не го разбрах мн добре,дава ми да попълня само кръгло число за наложения платеж,после има 2 опции за маркиране,дали аз или купувача да поеме разноските,и не ми дава да маркирам че е за купувача…изобщо пълни глупости

  май 12, 2013 в 12:49
 • гфи написа:

  изедници

  май 12, 2013 в 14:26
 • доктора написа:

  И аз се дразня-видяха,че хората ги предпояетоха и айде да полапаме още.Да,ама не-вече говорих с 2 други куриерски служби и май в скоро време ще предложат по-добри условия.И без друго в Еконт трябваше да си опаковаме,а в зависимост от цената има и прогресия за доставката.Сега искат да лапнат точно от малките доставки.Е,няма да стане,а и Продавалник ще загубят от това-аз вече отказах 2 сделки именно поради поскъпването.Няма да си поръчам стока за 10 лв. и да платя доставка 4-5,нали!

  май 13, 2013 в 7:46
 • Продавалник написа:

  Здравейте,

  @бон.бонев – сумата наистина се увеличава, но в сравнение с преди вече може да ползвате редица БЕЗПЛАТНИ екстри като безплатна опаковка, разпореждане с пратката по телефона и особено препоръчваната от нас опция, която до голяма степен гарантира вашата сигурност – преглед и тест на стоката преди заплащане.
  @Georgi – изискайте от продавача да подготви товарителницата през панела за доставка в Продавалник и да маркира опцията преглед и тест преди заплащане.
  @доктора– Полиетиленовите пликове за опаковка на Еконт с новия пакет Пощенски колет са безплатни.

  Отново да уточним: В Продавалник смятаме, че новите условия за изпращане на пощенски пратки, макар и с леко завишени цени, ще бъдат в по-голяма полза за потребителите на сайта, тъй като освен по-голямата отстъпка, която ползвате (20%, до края на месец май – 50%!) и добавените екстри, които спомагат за по-голямото удобство при подготвянето и изпращането на пратките, имате възможност напълно БЕЗПЛАТНО да ползвате опцията Преглед и тест преди заплащане! Смятаме, че това значително ще спомогне за увеличаване сигурността при транзакциите в сайта!

  Поздрави,
  Екипът на Продавалник

  май 13, 2013 в 13:06
 • Iliyana написа:

  Нямаме нужда от екстрите, предпочитаме по-евтината услуга! Мисля, че много хора ще се откажат от услугите на Еконт заради повишаването на цената!

  май 13, 2013 в 14:26
 • КРЕМЕНА написа:

  И аз не съм доволна от новите цени на ЕКОНТ губят и те както и ние

  май 13, 2013 в 15:43
 • Деница написа:

  Мен също ме загубиха като клиент, върнах се към БГ пощи отново.

  май 13, 2013 в 17:13
 • иван написа:

  Кой му пука харесва ли ви не харесва ли ви? И на мен не ми харесват новите цени, но до края на месеца направо са си промоционални, след това се оттегляме от еконт и кой е малоумен да ходи да плаща! Има други куриери бг пощи и винги имате избро от къде да ви превозят стоката 😉

  май 13, 2013 в 17:28
 • Катерина написа:

  привет,защо не мога да се възползвам от 50% намаление ,като подготвям товарителницата

  май 14, 2013 в 7:40
 • Кристинс написа:

  За последен път ползвах услугите на Еконт, цените са просто безумни.

  май 14, 2013 в 16:14
 • борислав написа:

  искам да знам колко е цената от бургас до софия за едни слушалки??

  май 14, 2013 в 17:36
 • Гергана написа:

  Да, промените са абсурдни, и на всичкото отгоре милите Куриери гледат да ти върнат стоката с Куриерска пратка за да могат да си изпълнят процента, евтини тарикати навсякъде, питам къде е коректноста в Еконт? Могат да вдигат цени лесно, но не мога да останат коректни!

  май 15, 2013 в 8:01
 • Григоров написа:

  Още един глас срещу новите цени. Никога не се посрещат с добро увеличенията на цените. В някои случаи се примиряваме, защото нямаме алтернатива – горива, електричество, мобилни разговори и т.н. Но в случая имаме 2-3 алтернативи, така че ще загубят и Еконт /намаляване броя на пратките/ и ние /дискомфорт свързан със смяна на навиците, да прескачаме до близкия офис на Еконт/. Фирмите рядко възвръщат добрите стари условия, правят някакви временни промоции в началото, за да замажат очите, но хората не са глупави бързо се преориентират, така, че БГ пощи ще живнат най-вероятно.
  Успех на всички.

  май 17, 2013 в 17:03
 • rado написа:

  сумата беше 2.35 лв , а не 3.20…..ТАКА , ЧЕ НЕ ОДОБРЯВАМ !!!

  май 18, 2013 в 5:14
 • mimi написа:

  не стига,че вдигнаха цената,но и вече ако купувачът се откаже да вземе пратката си,продавачите ще заплашат връщането на стоката си и в двете посоки,около 10 лв. ,което просто става безсмислено при това положение продажбите в сайта

  май 18, 2013 в 8:20
 • Борн написа:

  Ама какви са тия тъптии , че било по-добре с тия нови цени,че клиента има опция преглед дрън-дрън.То който иска опция преглед си има такава куриерска пратка.Просто ще ни изгубят като клиенти,а и Продавалника ще пострада защото при мен сделките намаляха точно поради тази причина-ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ЕКОНТ……..

  май 19, 2013 в 12:06
 • Милен Георгиев написа:

  И от мен един минус за Еконт!

  май 19, 2013 в 13:07
 • криси написа:

  не стига,че вдигнаха цената,но и вече ако купувачът се откаже да вземе пратката си,продавачите ще заплашат връщането на стоката си и в двете посоки,около 10 лв. ,което просто става безсмислено при това положение продажбите в сайта

  май 19, 2013 в 14:40
 • Иван написа:

  Много нагли станаха тия Екон-таджии… почнаха да бръснат както си искат за тези доставки… сменям ги и аз…

  май 19, 2013 в 20:29
 • ЖАНА написа:

  Нямаме нужда от екстрите, предпочитаме по-евтината услуга! Мисля, че много хора ще се откажат от услугите на Еконт заради повишаването на цената!

  И аз не съм доволна от новите цени на ЕКОНТ губят и те както и ние ОТ НЯКОЛКО ДНИ НЯМАМ НИТО ЕДНА СДЕЛКА,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ ЦЕНИ,,,,ВСИЧКИ СМЕ ТУК ЗА ДА ПРОДАДЕМ ИЛИ КУПИМ НЕЩО ПО ЕВТИНО ,А ТО СЕГА ИЗЛИЗА МН .ПО-СКЪПО ОТ КОЛКОТО ДА СИ ГО КУПИШ ОТ МАГАЗИНА…ЩЕ СЕ НАСОЧИМ КЪМ БГ ПОЩИ И КЪМ ЖП ГАРА-КОЛЕТИ,ТАМ Е МН ПО-ЕВТИНО ЗА СЕГА,ЕДИНСТВЕННИЯТ ПРОБЛЕМ Е ЧЕ ПАРИТЕ СЕ ИЗПРАЩАТ СЛЕД КАТО ПОЛУЧИШ ПРАТКАТА, А ИМА НЕКОРЕКТНИ ПОТРЕБИТЕЛИ КОЙТО НЕ ГО ПРАВЯТ…

  май 20, 2013 в 6:33
 • Продавалник написа:

  @ЖАНА – чудесно сте описали в края на мнението си и може би най-голямото преимущество на обновения пакет Пощенски колет.

  Опцията „Преглед и тест“ преди заплащане, която може да ползвате безплатно с обновения пакет Пощенски колет, до голяма степен гарантира вашата сигурснот и ви дава възможността, без утежнение в цената, да огледате и изпробвате стоката преди да вземете решение да я заплатите.

  май 21, 2013 в 6:25
 • Игор написа:

  Направете нормален сайт не мога да регистрирам поръчка.

  май 21, 2013 в 9:20
 • Игор написа:

  За постояни клиенти,който ползвам ЕКОНТ,трябва да направите намалене на услуги,иначе всички да приминат на други куриери.

  май 21, 2013 в 9:24
 • Продавалник написа:

  @Игор, моля пишете на контакти с описание на вашия проблем – колегите ще се занимаят със случая: http://prodavalnik.com/contact/

  В Продавалник ползвате 20% намаление от Еконт. До края на месец май намалението е 50%! Възползвайте се 🙂

  май 21, 2013 в 15:33
 • Александра написа:

  Извинете, но намалението от 20% до края на май не ни топли особено! Ей го къде е края на месец Май! По добре от продавалник да сключат договори и с други куриерски фирми и всеки да си решава от къде да праща! Аз ще ви кажа че Лео експрес пращат за някакви символични цени, големи пратки, защото не смята на обем! Така нещо което е 6,7 кг, излиза примерно 2,50 е кажете ми сега кой ще изберем?! А пратки дори матраци от порядъка на 35 кг. излизат по 19 лв само!!! А еконт и спиди в същото време искат по 45-47 лв. Правете си изводите!

  май 23, 2013 в 9:48
 • Продавалник написа:

  @Aлександра – намалението до края на месеца е 50%! 🙂 Намалението от 20% е актуално и няма да отпадне през месец юни.

  май 23, 2013 в 12:33
 • Мирослава написа:

  И аз не одобрявам промяната. Това е скрит начин да си вдигнат ЕКОНТ цените. Български пощи пренасят същите пратки за под 2 лева. Ако изобщо ползвам ЕКОНТ ще е само в много редки случаи, когато нямам друг избор. И аз като писалите преди мен, ще ползвам отново само ЕКОНТ когато цената им стане конкурентна на Български пощи.

  май 24, 2013 в 12:02
 • Иван написа:

  Колега „янчев“ как можеш да кълнеш хората така. Не те ли е срам? От тук си продаваш офертите най бързо, и сер*ш на чинията която ядеш.

  май 24, 2013 в 17:50
 • Боряна написа:

  Не съм съгласна с новите „Отстъпки“!

  май 26, 2013 в 9:11
 • Боряна написа:

  Затова сменям куриера!

  май 26, 2013 в 9:13
 • Петър написа:

  СПИРАМ ОТНОШЕНИЯТА СИ С ЕКОНТ ЕКСПРЕС!
  Когато аз пазаря ще се наложи да търся артикула първо в града, в който се намирам, а ако се окаже, че го няма НИКОГА НЕ БИХ ИЗБРАЛ варианта да ми го изпратят с поредните кожодери. Само при изрично желание от страна на клиент, ще изпращам стоки с Еконт.

  ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ С РЕКЕТА, КОЙТО Е НАСОЧЕН КЪМ НАЙ-НЕПЛАТЕЖСПОСОБНАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО !

  май 27, 2013 в 6:01
 • Калоян написа:

  На повечето куриерски фирми цените са приблизителни, дори ненормално ниски, какво е доставка 5лв, получаване на следващия ден!!! в БГ пощи, ще почакате няколко дена, ако изобщо пристигне.

  За тези които им е скъпо, нека обурудват офиси, микробуси, служители, данъци и какво ли не още, пък тогава ми говорете за доставки по 1.2лв. Ще поръчвате стоки за по 50лв минимум, за да ви е нормална доставка от 5лв.

  май 29, 2013 в 17:34
 • Suny написа:

  Калоян изпращам много често с БГ Пощи София-Варна , досега не е имало случай да отнеме повече от 1 ден . Винаги на другият ден пратката е там. Щом мислиш , че доставка 5 лв за нещо, което струва 10-15 лв е “ ненормално ниско “ можеш доброволно да им платиш 20 лв.

  май 29, 2013 в 19:25
 • Йордан написа:

  Шшшш ае стига сте хранили продавалника бе мизерници.
  Пиша го тва само, защото на хората от продавалника им се иска адски много да Ви го кажат същото, но спазват етикет, така че……
  Дигнали тва, дигнали онова, хранили се, еконта бил такъв…..Вие кво искате на аванта ли, той българина верно, че е свикнал на аванта ама……авантата е само сиренето в капана на мишката нали така?
  Сигурно, ако има как и някой да ви опакова поръчките най-добре…..ейййй тва е българина, иска всичко ама на нищо не е готов…ако трябва да плати защо да плаща…..а по-лошото е, че ако трябва да не плаща а да се потруди, тогава не му се бачка…..еми няма такова животно честно……а и аз незнам някой насила да Ви кара да пазарувате, да плащате….като имате претенции дръжте си стоките във вас, седете си пред телевизорите, не работете пийте бира и пърдете пред телевизорите и се оплаквайте, колко е лошо положението и как не сте доволни от живота.

  май 30, 2013 в 8:19
 • 134536 написа:

  Панела на еконт в продавалник е изключително бъгав. Не зная в кого е проблема, но е изключително досадно и на практика панела е неизползваем, Съответно и прословутата отстъпка от 0,80лв.

  септември 23, 2013 в 11:40
 • ArcheAge Power Leveling написа:

  ArcheAge Power Leveling

  Hello, just wanted to mention, I am crazy for this blog post. It was funny. Keep on!

  юни 28, 2014 в 8:30
 • warhammer 40k Gold написа:

  warhammer 40k Gold

  Hi there, just wanted to tell you, I scared this blog post. It was inspiring. Keep on!

  юни 28, 2014 в 10:43
 • Wildstar Power Leveling написа:

  Wildstar Power Leveling

  Unique perspective. My thanks for doing such a nice report. I will return here to find out more and recommend my neighbors about your articles.

  юни 28, 2014 в 12:54
 • WOW Gold EU написа:

  WOW Gold EU

  Perfect Words. My thanks for doing such a good report. I will return here to find out more and recommend my neighbors about your news.

  юни 28, 2014 в 15:06
 • Star Citizen Power Leveling написа:

  Star Citizen Power Leveling

  Unique perspective. My thanks for doing such a excellent research. I will return here to find out more and recommend my neighbors about your site.

  юни 28, 2014 в 17:21
 • The Repopulation Gold написа:

  The Repopulation Gold

  What’s up, just wanted to tell you, I scared this news. It was helpful. Keep on!

  юни 28, 2014 в 19:35
 • ArcheAge Gold написа:

  ArcheAge Gold

  Hi there, just wanted to tell you, I liked this post. It was good enough. Keep on!

  юни 28, 2014 в 21:48
 • warhammer 40k Power Leveling написа:

  warhammer 40k Power Leveling

  Beautiful News. My thanks for doing such a good work. I will return here to find out more and recommend my neighbors about your site.

  юни 29, 2014 в 0:03
 • ArcheAge Power Leveling написа:

  ArcheAge Power Leveling

  Nice Articles. My thanks for doing such a good work. I will return here to find out more and recommend my neighbors about your site.

  юни 29, 2014 в 2:11
 • WOW Power Leveling написа:

  WOW Power Leveling

  Hi there, just wanted to mention, I liked this post. It was good enough. Keep on!

  юни 29, 2014 в 4:13
 • warhammer 40k Power Leveling написа:

  warhammer 40k Power Leveling

  Nice Articles. My thanks for doing such a excellent job. I will return here to find out more and recommend my neighbors about your page.

  юни 29, 2014 в 8:27
 • bns power leveling написа:

  bns power leveling

  Hi, just wanted to say, I scared this post. It was cool. Keep on!

  юни 29, 2014 в 10:35
 • WOW Power Leveling написа:

  WOW Power Leveling

  What’s up, just wanted to say, I scared this news. It was practical. Keep on!

  юни 29, 2014 в 12:49
 • ArcheAge Power Leveling написа:

  ArcheAge Power Leveling

  Hi, just wanted to tell you, I scared this article. It was practical. Keep on!

  юни 29, 2014 в 15:00
 • warhammer 40k Gold написа:

  warhammer 40k Gold

  Perfect Words. My thanks for doing such a beautiful report. I will return here to find out more and recommend my neighbors about your news.

  юни 29, 2014 в 17:11
 • WOW Gold EU написа:

  WOW Gold EU

  Nice Articles. My thanks for doing such a nice work. I will return here to find out more and recommend my neighbors about your site.

  юни 29, 2014 в 21:43
 • bns gold написа:

  bns gold

  Perfect Words. My thanks for doing such a cool job. I will return here to find out more and recommend my neighbors about your articles.

  юни 29, 2014 в 23:53
 • Star Citizen Credits написа:

  Star Citizen Credits

  What’s up, just wanted to mention, I loved this post. It was useful. Keep on!

  юни 30, 2014 в 2:00
 • bns power leveling написа:

  bns power leveling

  Perfect Words. My thanks for doing such a cool work. I will return here to find out more and recommend my neighbors about your website.

  юни 30, 2014 в 4:02
 • bns gold написа:

  bns gold

  Hi there, just wanted to mention, I liked this news. It was perfect. Keep on!

  юни 30, 2014 в 6:07