blog.prodavalnik.com
Новини

Новото лого на Продавалник!

07.10.2011, 11:18 | Публикувано от Sabina

Новото лого на Продавалник!

Продавалник има ново лого, което е:

 1. На кирилица – както сте свикнали и очаквате да бъде
 2. Усмихнато и цветно – като всички нас, които ползваме сайта; като снимките, които качваме във форума; като виртуалните и реални познанства и приятелства между потребителите ни
 3. По-четимо и разпознаваемо – за да могат дори децата ни да прочетат:  „Про-да-вал-ник”

Осъзнаваме, че всяка промяна изисква време за адаптация; че поне няколко седмици ще сте изненадани, когато виждате новото лого, а не това, с което сте свикнали от години. Надяваме се обаче, че то скоро ще спечели вашите усмивки и симпатия.

Какво остава непроменено?

Продавалник е и си остава сайт за публикуване на БЕЗПЛАТНИ обяви. Сайтът не изисква комисионна за публикуване  и вие напълно безплатно можете да продавате и купувате. Вече ни посещават от над 520 000 души месечно, които публикуват над 6 000 безплатни обяви дневно  и разглеждат над 60 милиона страници месечно.

Какво ново можете да очаквате през есента?

Продавалник ще има изцяло нов дизайн. Всички функционалности, с които сте свикнали, остават, но добавяме нови – за ваше улеснение и удобство. Ще откриете и една по-приветлива визия и далеч по-лесни  навигация, публикуване и търсене!

Кои са някои от подобренията?:

 1. Възможност да отличите своите обяви: ако продавате нещо спешно, или искате по-бързо потребителите на Продавалник да видят и разберат за предлагани от вас продукти или  услуги, ще можете да промотирате своите обяви:

–          на заглавната стрници на Продавалник

–          на страницата на категорията, в която обявате е публикувана

–          като добавите етикет „Спешно” към обявата

–          като добравите фон на обявата, за да се откроява тя от останалите

Тези промо опции за обяви ще бъдат платени, но цените са много умерени и съобразени с очакванията и възможностите  на потребителите ни. Предвидили сме и начин да ви спестим  пари –ако заредите кредит в профила си за промо опции  – ще получите бонус кредити за реклама на вашите обявите. Ще имате и възможност  лесно и бързо  да промотирате обява, като изпратите SMS.


 1. Лесно търсене по регион и град: вече  бързо ще можете да намерите продукти и услуги близо до вас – с подобрено регионално търсене

 1. Снимки в голям размер: в новия дизайн на Продавалник ще можете да разглеждате по-големи изображения към обявите: когато кликнете върху снимка , тя ще се отваря в нов прозорец и с по-голям размер. Ще можете още и да разглеждате снимките в обявата по-лесно – с бутони напред и назад

Очаквайте още много подобрения в сайта, за които ще ви информираме веднага, когато новият дизайн е реалност.

Пожелаваме ви  много усмихнати моменти!

Екипът на Продавалник

Вашите коментари и мнения>>

Сподели:
Статии от подобни категории: Без категория

33 коментара

 • mimi_86 написа:

  До момента нямам никакви забележки към сайта.Вярвам,че тези промени ще са за още по-добро! Силно се надявам да се запази Духа на Продавалник! И да продължава да ни радва всеки ден!

  октомври 7, 2011 в 11:42
 • Петя написа:

  Здравейте, продавалник „беше“ сайт само дрехи, аксесоари, за децата, за дома и т.н.
  Сега сайта се превърна в един общ сайт за автомобили, за работни места, като сайт за недвижими имоти….
  Искам да кажа, че замисъла на сайта още от създаването му вече е на заден план. Категорийте „мода“ както е вече, за бебето и детето вече не са на челно място както беше преди, а още повече ще се „скрият“ с новата визия която се очаква?! На последно място.

  октомври 7, 2011 в 11:50
 • тр написа:

  Сухарско и скучно е новото лого. Никаква креативност, никаква закачка… и да, явно оправдава новите цели – да стане един голяааам сайт за обяви. Че ще е голям – голям ще е, но вече не е така профилиран и таргетиран. А просто обяви от всякакъв род предлагат толкова много други сайтове, че просто фактът, че този ще е по-голям, не носи особени бонуси за потребителите, които – ако сте забравили – на първо място харесахте, защото са тесен, но голям таргет: семейства с деца.

  октомври 7, 2011 в 12:15
 • borislava написа:

  Новото лого е супер скучно!Не става въпрос за свикване,защо все разваляте,това което е правено преди Вас!Развалихте замисъла на сайта,като оставихте да се публикуват обяви от всякакъв вид, а сега и промо обявите ще бъдат платени,ами при следващото подобрение от Ваша страна всичко ще стане платено!Тогава силно се съмнявам дали ще се „хвалите“ с токлова потребители………..

  октомври 7, 2011 в 12:37
 • Продавалник написа:

  Скъпи приятели – сайтът е, и си остава БЕЗПЛАТЕН за публикуване на обяви, пише го в статията.

  октомври 7, 2011 в 12:45
 • Биляна написа:

  ВСИЧКО Е СУПЕР-ПОЗДРАВЛЕНИЯ И УСПЕХИ

  октомври 7, 2011 в 12:52
 • Продавалник написа:

  Здравейте, отново,

  1. Самите потребители на Продавалник започнаха да публикуват обяви за автомобили, квартири, имоти и т.н. – ние просто създадохме категории за тях, които вече са доста популярни.
  2. Сайтът е и си остава за семейството, но смятаме, че семейството има нужда и от възможност да продаде използвания автомобил или да открие подходящо място за семейна екскурзия. Нормално е новите категории да са изнесени по-нагоре в списъка докато придобият популярност.
  3. Всеки един сайт или марка има нужда от освежаване и подмладяване. Старото лого беше визулано остаряло – претрупано и нечетимо. Нищо не се виждаше или четеше в по-малък размер, което е изцяло против правилата за едно лого.

  Затова създадохме новото лого, което се надяваме скоро да припознаете: то е усмихнато, на кирилица, четимо и свежо.

  Поздрави,
  Екипът на Продавалник

  октомври 7, 2011 в 12:57
 • Петя Йоцова написа:

  Безлично и безприсъствено лого, не бих го причислила нито към търговски сайт , още по-малко към сайт за забавления какъвто за мен е бил винаги Продавалникът.
  Радвам се на всички нови промени , защото животът ни е от ден на ден по-шарен и колкото повече отговаряме на потребностите си толкова повече развиваме света около нас, логично е това да се случва и с любимия ни Продавалник.
  Логото не носи посланието на платформата като такава, говори за сухо отношение на програмисти без фантазия , което не рядко съм срещала когато съм поръчвала изработка на уеб страница, хванат отнякъде шаблон без емоция без отношение без любов.
  Емоцията която винаги ми е носил Продавалникът от времето когато бях мнооого бременна и благодарение на когото съм извървявала не лек път , не се съдържа в посланието или по-точно липсата на послание в това лого.
  Продължавам да съм тук защото има изградена традиция, имаме си свой кодекс, някак отношенията изградени в годините са отразени като емоция в оценките , които си поставяме , има лично отношение в описанията , в начина на продажба, съвсем различно е от атмосферата на АУКРО, там е сухо и безлично говори се за трансакции, има една грубост която е чисто търговски дистанцирана и рекламно представена, няма го интимитета на общуването, няма го доверието.
  Дано не отиваме на там, но логото откровено не ми харесва.

  октомври 7, 2011 в 13:12
 • ВБ написа:

  Браво за логото – много приятен и изчистен дизайн за разлика от старата шаренийка. Успех и занапред с развитието на сайта!

  октомври 7, 2011 в 13:32
 • силвия написа:

  Новото лого е скучно и безлично,определено не ми харесва!
  Какво значи,че платените обяви ще са на първа страница в дадена категория?Ако искам да видя най новите обяви ще трябва да прелиствам 4-5 страници с платени обяви?!?

  октомври 7, 2011 в 15:03
 • Продавалник написа:

  Здравей, Силвия,

  Промо обявите в страниците на категория ще са отделени в галерии отгоре и отстрани, т.е. не, няма да се налага да прелиствате няколко страници само с промо обяви за разлика от останалите български сайтове. Предвидили сме всички промо опции така, че те да са едновременно ефективни и ненатрапчиви 🙂

  октомври 7, 2011 в 15:20
 • FEMININE написа:

  Свежо, приветливо и симпатично 🙂 Много ми хареса 🙂
  Надявам се единствено да не се комерсиализира с времето и промените като другите сайтове за продажба. Продавалник си имаше и все още си има някакъв чар. Петя е права в това, че в Продавалник атмосферата е много по-приятна, общуването е на приятелско ниво, запознаваш се със страхотни хора, с които има огромна вероятност да останете приятели … дано всичко това не се изгуби с времето. Приветствам всякакви промени по освежаване и раздвижване на сайта. Стига да ни запазите атмосферата, която сме си създали в него!

  октомври 7, 2011 в 17:53
 • Ирина написа:

  Здравейте,
  Отскоро съм в сайта, но вече за мен той е много ценен и нужен.
  Останах много изненадана от промяната, намирам логото за сухо, безлично и не открояващо се.
  Не ми допада и идеята за платените обяви, не заради стойността им, а заради опорочената идея.
  Наистина пари трябва да се печелят, но не навсякъде и не на всяка цена.
  Сайта добива безлично комерсиален вид, няма нищо общо с идеята в началото – да бъде в помощ на семействата.
  Не знам кой го администрира и как се издържа, но струва ми се, че твърде много хора от доста години насам са тук именно заради тази идея, която в новата визия на сайта е изгубена.
  Можем само да съжаляваме, че и това място, в което имахме освен сделки и чисто човешки контакти, ще придобие вида на чисто търговски сайт, в който ще се загуби наречения от предишната потребителка „Духа на Продавалника“ !!!!

  октомври 7, 2011 в 18:31
 • katerinas написа:

  Не обръщайте внимание на забележките. Лично за мен, не е важно логото на сайта (макар, че не го намирам за скучно и безлично, а като нещо ново – харесва ми), а функционалността на сайта, която се запазва и дори повече. За мен това е сайт, в който намирам страхотни неща за детето си и място където мога да обявя ненужните неща за продажба. Не знам от какво се оплаквате, като не искате да публикувате платени обяви, няма да го правите и това е. Стига вече с измислени капризи!
  Като не ви харесва логото – ами не го гледайте тогава. Аз си го харесвам Продавалника и ще продължа да го ползвам и дори ще се възползвам от „ВИП“ обявите.

  октомври 7, 2011 в 20:26
 • archer написа:

  Тъй като форумът има удивителната привилегия всеки да пише без да чете какво е написал предходният /в което всъщност е чарът му/ съобщението, което оставих в темата там, изпращам и тук,защото съм сигурна,че тук ще бъде прочетено.Давам лични предложения и ще се радвам, ако някое от тях бъде прието.
  Аз съм човек, който посреща новото винаги с отворени обятия. Новото лого ми хоресва, защото е изчистено и ясно в посланието си. Но имам няколко предложения:
  1. Да се изпише ясно и категорично, че шльокавицата не се толерира и всички обяви на нея ще бъдат изтривани. Не е нормално да си българин, да пускаш обява в български сайт и да пишеш на маймуница. Щом Майкрософт е заложил и нашият език в системата, няма оправдание,че някой не може да пише на кирилица.Това е варварски начин за общуване и нашият език не заслужава неучтивост.
  2. Определено сайтът става сайт за продажба на различни стоки и шареничкото просто вече не се вписва във философията на новата му идея , но от уважение към мамите, които са създали този сайт /“създали“ь защото ако не са били тези момичета, този сайт нямаше да го има/,предлагам първата категория да е „за детето“ и това да бъде емблемата на сайта, защото децата са бъдещето на една нация и техният интерес стои на върха на пирамидата. По този начин екипът на Продавалник ще изрази уважението си към Жената като такава.
  3.Да има в отделна категория списък на всички потребители /купувачи и продавачи/, за да не запаметяваме имената им в „предпочитани“ на браузърите си.
  4.Много строго да се следи мултиплицирането на акаунти от един и същ човек,защото сам по себе си този факт рави препратка към измами от страна на потребителя. На почтените хора с много акаунти просто дайте възможност за неограничен брой обяви, за да не създават по принуда други акаунти.
  5. Има много лесен начин да се провери дали това е действителното име на човека, който стои зад този ник; Ако това се прави бързо след регистрацията и се окаже, че ни това е името на човека, администраторите да закриват акаунта. Следователно трябва да има секция „закрити акаунти“. Не е необходимо да се пише защо. Щом е закрит , значи има причина. Мисля,че по този начин ще намалеят и измамите в сайта.
  6. Всяко плащане по какъвто и да е повод ще отблъсне много от хората в сайта, защото това прави нова препратка – към Аукро, който обедня откъм потребители,защото стана сайт за печелбарство.
  И не на последно място силно се надявам сайтът да не се превърне в Аукро №2,защото много мами и дами ще избягат, както аз направих от Аукро.
  И накрая – никак не е лошо да има не блог, а секция в Продавалник „Вашите предложения“. Тук има много интелигентни жени, които биха дали също толкова интелигентни предложения.
  Желая успех на екипа на Продавалник. Нека този екип никога не забравя, че детето и жената са нещо свещено и реверансът към тях е задължителен. Колите ,те.ламарините, мебелите и прочие други вещи трябва да стоят надолу в йерархичната стълбица на уважнието.

  октомври 7, 2011 в 21:26
 • Продавалник написа:

  Здравей, archer!

  Като един истински „стрелец“, каквото е значението на archer на български, коментарите ти са право в целта. Основните ни приоритет заедно със смяната на дизайна на сайта (чиято идея, освен въвеждането на промо опции, е да се въведат допълнително улеснения и функционалности за потребителите) е качеството на съдържанието на обявите и сигурността на потребителите. Вече се работи по административен панел за модерация на обявите, който ще позволи на екипа много по-бързо и лесно да следи и предприема мерки при дублирани акаунти, съдържание на латиница, потенциално подвеждащи и непълни обяви, нарочно публикуване в грешна категория и т.н. Планираме и въвеждането на кирилизатор при публикуване на обявите, за да улесним още повече потребителите и да сведем до минимум обявите на латиница, които от своя страна ще бъдат изтривани, защото сме напълно съгласни – в Продавалник се пише на български!
  Относно комерсиализирането на сайта – Продавалник е място за частни лица и за малкия частен бизнес. Това е и ще остане фокуса на сайта, макар да е много по-лесно да се привлече бизнеса „на едро“, отколкото да промотираме сайта на частни лица. Вярваме, че точно частните лица могат да донесат качественото съдържание и изгодните оферти – предлагайки своите лични вещи за продажба. Неизбежно е бизнесът да прояви интерес към сайта. Затова сме разделили обявите в секции, за да могат потребителите да се ориентират по-лесно и да имат избор. Както вече споменахме, основните ни усилия са в подкрепа и улеснение на частните лица.
  Напълно осъзнаваме и оценяваме факта, че Продавалник е създаден и дължи успеха си на майките. Затова ще продължаваме да създаваме и подкрепяме инициативи, свързани с децата и родителството. Сайтът съвсем естествено и органично разширява своя диапазон, и все повече татковци се присъединяват. Затова, сайтът сам по себе си се превръща в портал на българското семейство. Ще направим всичко по силите си новите потребители в сайта да са информирани за правилата и духа на Продавалник, като в същото време разчитаме, че потребителите, които са тук от самото му създаване, ще проявят разбиране и толерантност, че няма да гледат с подозрение на новите потребители, а напротив – точно чрез взаимопомощ ще им помогнат да станат част от сайта. Защото всеки е бил „новобранец“ в дадем момент.
  Благодарни сме за конструктивната ти обратна връзка и ще се свържем с теб лично (ако е удобно?) за да споделиш повече идеи (и критика, ако има такава), за да работим заедно за един по-добър Продавалник.

  октомври 8, 2011 в 7:35
 • dobcho73 написа:

  Мисля, че ако старите категории се върнат на челно място ще се получи компромис между това сайта за се разширява и да се запази първоначалния замисъл.

  октомври 8, 2011 в 15:58
 • Маргарита Виденова написа:

  Поздравления на екипа за чудесната работата-страхотна бързина с новия сървър,прекрасни и ползотворни нови функции ни очакват, пак сте помослили за нас, благодарим! Предполагам категориите ще се менят или по популярност или вие ще ги редувате, за да не се набива някой на първо място и да трябва да се влачим много надолу:)!
  Само с логото не съм съгласна-много строго е и не напомня за майките и децата, ясно е ,че сайта не е на бг мама , ама мамите сме тук все още…нали?Оставете някъде и биберонките:)

  октомври 9, 2011 в 12:12
 • az_23 написа:

  Здравейте, аз съм дъбоко обезпокоен за сайта. Собствениците на Аукро купувайки го започнаха бано но сигурно да го превръщат в Аукро. Сух, и без никава топлина и човщина. Там също в началото всичко беше безплатно. Лека полека обаче алчността наделя над всичко. потребители от самото създаване на сайта с рейтинг положителен с над 500 коментара градили име и честно отношение с клиентите си биваха безцеремонно изритвани за допусната малка грешка в описанието на обявата или някаква друга глупост, за да се разчиства пътя на (техни хора) които продават продукти като вашите и да се елиминира конкуренцията. Кой на запад да речем ще заличи един потребител или клиент който години наред е плащал, допринасял за развитието на един сайт, магазин, предприятие или каквото и да решите там ей така с лека ръка с един клик защото е дадена власт на „модератори или администратори“ които не поглеждат и за миг кого елиминират. Дали този човек е почтен години наред или не. ЩЕ СТАНЕ СЪЩОТО И ТУК от мен да знаете. В един момент ще си плащаме за това дори и че ще се опитаме да отворим страницата на сайта. Хората които са тук са същите от сайта който УБИХА а именно аукро. Бъдете сигурни че ще убият и този рано или късно. За тах приказките за топлина -за старата идея на сайта са вятър и мъгла. За тях всичко се свежда да направим пари всяка цена. Потребителите които създадоха сайта?! Ама кой го е грижа за това – браво на тях че са създали посещаема платформа която те да закупят и да се възползват наготово и с един замах да заличат всичко истинско в него и да го превърнат в нещо абсолютно същата МОРГА като Аукро.
  Това са тесногръди хора – те не се спират пред нищо за да постигнат целите си, обяснявайки ви – това колко е хубаво – онова колко е прекрасно за да може лека полека да осъмнете един ден че всичко което купите или продадете от тук ще трябва да им платите още толкова колкото е струвало нещото което сте купили или продали. Дискриминационно тношение както в Аукро ще настъпи и тук. „Програма за защита на купувачите“ ами… „Програма за защита на продавачите“ няма ли. Като чели само купувачът може да бъде прецакан. В Аукро – кликва някой малоумник на бутона КУПИ СЕГА и автоматично на продавача се начислява такса продажба а после малоумника казва -“ Ама аз само да пробвам“ „Ама аз не знаех“ Ама аз не знам защо ама не искам да го купувам това“ Защо тога ва аджеба натискаш тоя бутон? След това с една безумна по рода си процедура ще трябва да се бориш като свиня с тиква за да ти върнат удържаните пари заради кликването на бутона купи сега от някой малоумник. Даааа, но така им е дбре, така си пълнят касичката докато за теб започва Одисеята по връщане на парите ти които те накрая на месеца си ги ИСКАТ ПО ПРАВО! Колко са жалки наистина. Искрено се надявам да не развалят и този сайт както брутално и безцеремонно развалиха Аукро. КОГАТО НЯКОЙ ИЗКАЖЕ МНЕНИЕ РАЗЛИЧНО ОТ ТЯХНОТО, ТО ТОЙ ВЕДНАГА БИВА НАТИРВАН – БЛОКИРАН ОТ НЕДОРАСЛИ АДМИНИСТРАТОРЧЕТА защото истината не им харесвала видиш ли? Не ме учудва ама хич! В България сме все пак, манталитета ни на овчари няма как да бъде заличен с магическа пръчка.
  В заключение искам да кажа всичко това написах за да стане ясно как развалиха един сайт и са на път да го сторят и с този.
  ИСКРЕНО СЕ БАДЯВАМ ТОВА ТУК ДА НЕ СТАНЕ НО…. ЕДВА ЛИ.
  ВЪЛКЪТ КОЖАТА СИ МЕНИ, НО..НРАВА НЕ!

  Ако не ме срещнете скоро в сайта да знаете защо – може би вече ще съм блокиран – изритан – натирен някъде където слънце да не ме огрява – защото мнението ми явно няма да им хареса.

  Поздрави на всички и се борете да не превърнат този сайт като онова подобие на МОРГА – Аукро.

  октомври 9, 2011 в 12:34
 • archer написа:

  Моите адмирации към екипа на Продавалник. Както вече казах, винаги приемам новото – като един истински Стрелец- зодия, какво да се прави! 🙂 Идеите, замислени от Продавалник са чудесни и пожелавам на екипа в най-скоро време да ги реализира. Естествено,че екипът може да изпраща писма на моя имейл за съвместна работа. Ще се радвам да бъда полезна.
  Поздрави с пожелания за успешна работа:
  Светла Драганова

  октомври 9, 2011 в 12:37
 • Продавалник написа:

  Здравей, az_23,
  Никога няма да бъдеш „натирен/а“ за изказване на мнение. Сравнения между аукро и Продавалник трудно могат да се правят, защото идеята на двата сайта е твърде различна. Едно е сигурно обаче – че и двата сайта помагат в продължение на години на хора да изкарат допълнителни доходи.
  Продавалник е и остава безплатен сайт за публикуване на обяви. Промо опциите са един от начините сайта да се издържа, за да могат хиляди българи да продължават да подкрепят изтънелия семеен бюджет чрез продажба в 1 изключително популярен сайт, да разчистят дома си от неизползвани вещи, да ги рециклират ефективно, като ги продадат, за да ги ползва някой друг, или просто да споделят мнение във форума.
  Силно се надяваме да останеш потребител на Продавалник. Смятме, че се притесняваш за неща, които няма да се случат.

  октомври 9, 2011 в 14:53
 • Радева написа:

  Кога ще може да се ползва сайта! За момента не мога да се логвам. Вече 10тина дни! Благодаря предварително за отговора, с който се ангажирате 🙂

  октомври 11, 2011 в 11:07
 • Иван написа:

  ами голямо браво за новото лого това вече е нещо сериозно предното беше леко детинско

  октомври 11, 2011 в 17:38
 • Iliana написа:

  Само дето не ми е ясни къде ги видяхте 60 милиона разгледани страници месечно, след като статистиката на Гемиус ви показва 19 065 787 презареждания и 182 298 уникални посещения.
  Справка на адрес http://www.audience.bg/pages/display/page-views
  Ей пак слъгвате 🙂 Страшни мошенници! И после хората да ви вярват. Ами няма да стане.

  октомври 11, 2011 в 19:24
 • Продавалник написа:

  Здравей, Iliana,

  Очевидно си човек, който е доста запознат с оналайн бузнеса и източниците на статистика, като http://www.audience.bg/pages/display/page-views . Права си – разгледаните страници в Продавалник не са 60 милиона за месец – 63 милиона са вече за последните 30 дни и постоянно се покачват. Това са точните данни от google analytics. Причината Гемиус да не отчита всички разгледани страници е факта, че кодовете им са инсталирани в Продавалник доста скоро, допреди не се отчитахме по Гемиус. Освен това при инасталацията на кодовете бяха пропуснати редица типове страници, като например всички страници с отделни обяви. Данните в Гемиус са за заглавната страница и станиците на категории.

  Съвсем скоро на всички страници в Продавалник ще бъдат сложени кодове, и до 2 месеца статистиката в Гемиус ще е актуална.

  Надяваме се това да отговаря на твоя коментар, и не, не сме „мошеници“.

  Поздрави,
  Екипът на Проадавалник

  октомври 12, 2011 в 11:08
 • Iliqna написа:

  Дано сте прави и да си променя мнението. Ще видим по-нататъка и повярвайте ми ще бъда все така критична докато не влезете в правия път (а той е дълъг).

  п.п. по отношение на квалификацията ми – такава ми е работата, но в малко по-различна свера 🙂

  октомври 12, 2011 в 11:42
 • пацко написа:

  браво

  октомври 13, 2011 в 12:24
 • abanos написа:

  Здравейте.
  Приемам промените в Продавалник като неизбежни, без излишни емоции.Бъдещето ще покаже дали са били удачни.Лично аз бих искала да мога да виждам колко са регистрираните потребители, колко от тях са он лайн с момента, статистика на сайта и т.н.- работи ли се по този въпрос?

  октомври 16, 2011 в 11:06
 • Дидка написа:

  Здравейте.
  И на мен новото лого изобщо не ми харесва, старото си беше по-готино.
  Аз пък ще Ви помоля да върнете опцията ‘публикувай отново’ – това качване на снимки и информация наново е много натоварващо. Така ще улесните потребителите и а и обявите ще са по-обновени, а не да гледаме едни и същи артикули ежедневно. Много си беше добре с бутона ‘публикувай отново’ .

  ноември 12, 2011 в 5:53
 • николай крумов написа:

  эдравеите много сам доволен от вашят саит строителна фирма сам и лусках обяви в вашят саит но сега като вляэа в саита да пусна обява ми исписва времено ограничен от оператор ще ви бъда благодарен ако ми кажете эащо става така благодаря ви

  ноември 13, 2011 в 16:59
 • севил сабахтин написа:

  Аз съм Потребител118649,но за сьжаление днес не мога да вляза в профила си!
  може ли някой да ми помогне,излиза ми неправилно потребителско име или парола….?????

  ноември 14, 2011 в 15:28
 • Дидка написа:

  Не мога да разбера защо така упорито мълчите относно функцията „публикувай отново“ . Нито във форума се включвате, нито тук отговаряте. Нали бяхте обещали отново да върнете този така удобен бутон.

  ноември 16, 2011 в 5:50
 • Desislava.Dimova написа:

  test

  ноември 22, 2011 в 11:45